Demanin's pressupost sense compromís

Tel. 605 475 399

grifos

Els propietaris o usuaris d'instal·lacions de Gas estan obligats al manteniment de les instal·lacions i aparells un cop l'any. Contacti un instal·lador autoritzat!

CONSELLS UTILS:

operarios

TERMO o ESCALFADOR ELÈCTRIC

Consells per a la compra de l'escalfador elèctric.

Existeixen en el mercat una àmplia gamma de termos elèctrics. Per d'obtenir el màxim rendiment, s'ha de seleccionar adequadament l'aparell que es desitja adquirir. Per a això cal prestar atenció als aspectes següents:

La quantitat d'aigua necessària. S'ha de triar un termos que sigui capaç d'atendre la demanda d'aigua segons el nombre de membres de la família, de les instal·lacions sanitàries i dels hàbits individuals.

La naturalesa de l'aigua. És molt important que el calderí sigui l'adequat al tipus d'aigua de la zona, ja que si aquesta és molt agressiva o conté un excés de sals minerals pot corroir les seves parets. El calderí o recipient acumulador pot ser de xapa d'acer esmaltat, d'acer galvanitzat, d'acer cromoniquel, d'acer inoxidable o vitrificat. També es fabriquen en aliatge de coure i materials plàstics.
Si el calderí del termo és d'acer galvanitzat o esmaltat, i l'aigua de la ciutat és molt agressiva, és convenient que l'aparell estigui proveït d'un ànode de magnesi ja que aquest element prevé la corrosió de les parets interiors del calderí.

Tipus i gruix de l'aïllament. És interessant destacar que l'energia consumida per escalfar i mantenir una mateixa quantitat d'aigua a una mateixa temperatura variarà segons la qualitat de l'aïllament.

Instal·lació i emplaçament de l'aparell: Podeu instal·lar-se a qualsevol lloc: altells, armaris, sota les piques, sobre falsos sostres, etc .. No necessiten ni ventilació ni xemeneies ni sortida de gasos. Únicament s'ha de prendre la precaució de deixar accessible la part del termo en l'interior hagi de realitzar alguna operació de manteniment o reparació. Quan la instal lació del termo es realitzi en cambres de bany, s'haurà de respectar el que s'indica en el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. El termo elèctric haurà d'estar fora del volum de prohibició, a fi d'evitar que l'aigua esquitxi l'interior de la caixa de connexions de l'aparell.

Per a la connexió elèctrica del termo haurà d'utilitzar una base d'endoll de 16A, amb presa de terra. És aconsellable instal lar un interruptor de tall bipolar, que permeti la fàcil desconnexió del termo en el moment d'utilitzar el bany o dutxa.


Adapti's a la nova normativa "baix NOx"

Escalfadors de Gas Natural o butà o propà

També anomenats escalfadors instantanis o escalfadors de flux. Són escalfadors d'aigua que estan apagats, sense consumir energia, un sensor de flux s'activa quan detecten circulació d'aigua i inicien el seu procediment d'escalfament.

Els Escalfadors d'encesa electrònica Direct Start, utilitzen piles per a l'arrencada automàtic. S'engega amb una mínima pressió d'aigua. Disponibles en 11 i 14 litres. AtmoMAG ÉS mini 11 XI

¡¡OFERTA!!
560€ instal·lat
iva inclòs

Els Escalfadors Cointra gamma MicroTop sense pilot permanent existeixen en versions amb piles, per xarxa elèctrica, o per generador hidràulic per a l'engegat automàtic. Disponibles en 11 i 14 i 15 l / min. Amb display LCD.
Dimensions reduïdes 575 x 360 x 206

La marca Saunier Duval ofereix la seva gamma Super Confort. Models des de 11-14 l / min i un model de 17 l / min amb SISTERMA Microfast. Escalfadors estancs sense pilot. Control de llama por ionización. La microacumulació MICROFAST ® permet obtenir l'aigua calenta d'immediat, sense molestes esperes, estalviant aigua i gas a cada ús.

Els escalfadors amb acumulador a gas Junkers en els seus quatre models S120, S160, S190, S290 són la solució ideal per a grans demandes d'aigua a xalets, cases unifamiliars, cases rurals, pensions, hotels, centres esportius, gimnasos, tallers, petites indústries i en qualsevol lloc on necessitin grans cabals d'aigua calenta i simultaneïtat en el consum.

Termos elèctrics o Escalfadors elèctrics

Aquests escalfadors són els més econòmics d'explotació; tenen un tanc on acumulen l'aigua i la escalfen fins a arribar a una temperatura seleccionada en el seu termòstat. La capacitat del seu dipòsit és molt variable i va des dels 15 litres fins a models de més de 100 L.

Acumuladors per a calderes

S'utilitzen per a gran demanda d'Aigua Calenta Sanitària, en combinació amb calderes, per mantenir un suficient volum d'aigua calenta disponible.

INTERACUMULADORS PER CALDERES NOMÉS CALEFACCIÓ
- Presenten aïllament tèrmic per tal d'anular les pèrdues de calor.
- Es pot integrar en qualsevol instal lació, en connexió directa amb calderes murals o de peu.
- És un interacumulador dissenyat per a una llarga vida útil, gràcies a la seva protecció catòdica, eliminant els riscos de la corrosió.
- La situació de les preses i l'accessibilitat dels components asseguren la simplicitat de la instal lació i el manteniment.
- Incorpora termòstat de regulació per a un millor control.

Junkers disposa d'una gamma de dipòsits d'aigua calenta acumulada, concebuts per a connectar directament a una caldera domèstica de gas, i així disposar d'aigua calenta abundant, sense estar limitat per la potència de la caldera o usos simultanis.

Emissors Tèrmics

Una de les avantatges dels emissors tèrmics és la seva versatilitat per ajustar el seu consum i temperatura a les hores en que realment ho necessitem. La pràctica totalitat dels emissors tèrmics actuals són digitals i a més amb uns programes estàndard precarregats permeten una configuració personalitzada a través d'un senzill menú de programació.

Calor a mida:
. Possibilitat de programació individual de cada habitació.
. Sistema de recepció per infrarojos mitjançant una pantalla LCD.
. Temperatura ambient indicada en cada emissor.
Calor eficient:
. 100% de l'energia transformada en calor.
. Major rapidesa i eficiència gràcies al seu cos d'alumini.
. Tecnologia TRIAC d'alta precisió i silenciosa: major confort.
Calor segur:
. Temperatura màxima controlada en tot moment.
. Seguretat per a nens, mitjançant la possibilitat de bloqueig.
Calor econòmic:
. Major precisió i estabilitat de la temperatura.
. Ràpida resposta a canvis bruscos de temperatura.
Soft Plus Remote
Consulteu-nos per un pressupost personalitzat
Programa a distància tots els emissors des d'un sol comandament.

Consulteu-nos per un pressupost personalitzatAiguamurcia Albiñana Albiol Alcanar Alcover Aldover Aleixar Alforja Alió Almoster Amposta Arbós Ascó Banyeres del Penedès Bellmunt del Priorat Bellvey Benifallet Blancafort Borjas del Campo Bot Bràfim Cabra del Campo Calafell Cambrils Constantí Cornudella de Montsant Creixell Cunit El Catllar Espluga de Francolí Figuerola del Camp Freginals Garidells Godall La Ametlla de Mar La Ampolla La Masó La Morera de Montsant La Riba Llorach Masdenverge Miravet Montreal Perelló Pradell de la Teixeta Puigpelat Reus Salou San Carlos de la Rápita San Jaime de Enveija Santa Bàrbara La Senia Sallent Navarcles Tarragona Torredembarra Tortosa Ulldecona Ulldemolins Vallfogona de Riucorb Vandellós Vendrell Vespella de Gaià Vilaseca Vilella Baja Vimbodí i Poblet Vinyols i els Arcs

© 2010, CALDERASERVEI - Diseño y Desarrollo: ArraialWebDesign.com